Системи виявлення вторгнень при наявності самоподібних властивостей вхідного трафіку - Радівілова, Т. А.; Тавалбех, М. Х. (My University, 2018)
Запропонований в роботі метод враховує ступінь мультифрактальності трафіку для розрахунку часу DPI, на основі якого обчислюється час, необхідний для порівняння пакета з сигнатурами, збирає статистику часу роботи, здійснює генерацію і оновлення правил балансування пакетів, що прибувають. Таким чином, пропонований метод покликаний забезпечити високу швидкість і точність визначення вторгнень при якісному балансуванні входного навантаження.
Keywords: Виявлення вторгнень; Network Intrusion detection system; балансування навантаження