Дослідження методів обробки даних для отримання показників про стан водія з метою забезпечення безпеки дорожнього руху - Виродов, К. С. (My University, 2019)
Метою роботи є дослідження та розробка методів, що можуть бути використані при побудові програмної системи для забезпечення безпеки руху. Методи розробки базуються на алгоритмах для обробки даних минулого досвіду та на побудові моделей на основі проблемної області. У результаті роботи були досліджені та проаналізовані методи штучного інтелекту, що були використані для реалізації прототипу системи для поліпшення безпеки руху.
Keywords: штучний інтелект; методи інженерії знань; безпека водія під час руху; причини дорожньо-транспортних пригод; мобільний додаток