Iнноваційні аспекти розвитку національної економіки в контексті Iндустрії 4.0 - Подрез-Ряполова, І. В. (НДІ ПЗІР НАПрН Україн, 2021)
В науковій праці розглядаються особливості інноваційного розвитку економіки в умовах Індустрії 4.0. Проаналізовані ключові чинники та проблемні питання, пов’язані з використанням потенціалу четвертої промислової революції. Визначені основні напрямки забезпечення ефективного інноваційного розвитку в умовах Індустрії 4.0. // The scientific work considers the features of innovative economic development in the conditions of Industry 4.0. The key factors and problematic issues related to the use of the potential of the fourth industrial revolution are analyzed. The main directions of ensuring effective innovative development in the conditions of Industry 4.0 are determined.
Keywords: інноваційний розвиток економіки; інноваційна діяльність; національна інноваційна система; інноваційна інфраструктура; четверта промислова революція; innovative development of economy; innovative activity; national innovation system; innovative infrastructure; the fourth industrial revolution