Правова природа строку на подання заяви про скасування рішення третейського суду - Розгон, О. В. (Право, 2019)
У статті досліджено питання ролі преклюзивних строків у цивільному судочинстві України. Проаналізована судову практику, сформульовано основні ознаки преклюзивних строків, а також ознаки, які відрізняють їх від інших процесуальних строків. // The article examines the role of preclusive terms in civil proceedings in Ukraine. Judicial practice is analyzed, the main features of preclusive terms are formulated, as well as the signs that distinguish them from other procedural terms.
Keywords: процесуальні строки; преклюзивні строки; поновлення процесуальних строків; наслідки пропуску процесуальних строків; procedural terms; preclusive terms; renewal of procedural terms; consequences of omission of procedural terms