Метод збільшення пропускної здатності для програмних засобів протоколу ТСР NewReno - Помінчук, А. В. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є розробка методу збільшення пропускної здатності транспортного протоколу та її відповідної реалізації, а також її імітаційне моделювання при різноманітних сценаріях. У ході виконання атестаційної роботи проведено огляд теоретичних аспектів функціонування транспортного протоколу TCP у його різних реалізаціях, розроблено метод збільшення пропускної здатності протоколу ТСР, виконано аналіз існуючих інструментальних засобів щодо оцінки ефективності мережних протоколів, моделювання роботи реалізацій протоколу за певних умов. Розглянуто результати моделювання, дана оцінка пристосовності деяких реалізацій протоколу TCP до поставлених завдань.
Throughput Enhancement Method for NewReno TCP Software
Keywords: мережний протокол; фоновий трафік; пропускна здатність; топологія