Створення анімаційних моделей фізичних явищ в навчальному процесі - Нікітенко, О. М.; Крохмаль, Т. М. (Вежа-Друк, 2019)
Описано алгоритм побудови анімаційного розв’язку математичних моделей фізичних явищ в навчальному процесі. Наголошено що для цього слід використовувати системи комп’ютерної математики Maple та видавничу систему Latex.
Keywords: анімаційна картинка; pdf; СКМ Maple; видавнича система Latex