Розробка інтернет-магазину StreetLine - Гордієнко, Є. С. (My University, 2025)
Об’єкт дослідження – інтернет-магазин одягу StreetLine та інтернет платформа Ecwid. Мета роботи – описати процес розробки та створення інтернет-магазину StreetLine, включаючи проєктування архітектури, розробку UI/UX-дизайну, верстку адаптивних веб-сторінок, програмування клієнтської частини на JavaScript та інтеграцію платіжних сервісів. Результати – сформульовано функціональні вимоги, проаналізовано та порівняно технологічний стек (HTML5, CSS3, JavaScript, React), розроблено адаптивний дизайн за стандартами WCAG 2.1, імплементовано front-end-скрипти із застосуванням React-компонентів, інтегровано PayPal Smart Button і проведено тестування продуктивності за Core Web Vitals і доступності через Lighthouse.
Keywords: інтернет-магазин; магазин одягу StreetLine; Ecwid; платіжний сервіс