Розробка методики оцінювання якості комп'ютерних ігор - Старовойт, М. С. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз існуючих підходів оцінювання якості комп’ютерних ігор, розробка структури та моделювання нової авторської методики. У даній магістерській роботі проаналізовано історичні, сучасні та гібридні підходи оцінювання якості комп’ютерних ігор, розглянуто їх основні недоліки та переваги, прийнято рішення про необхідність та актуальність створення авторської методики. Проведено дослідження літературних джерел щодо забезпечення якості комп’ютерних ігор, їх розробки, а також суміжного програмного забезпечення. Сформовано покроковий алгоритм майбутньої гібридної методики та проведено її апробацію.
Keywords: оцінювання якості комп’ютерних ігор