Інтернет-магазин із чат-ботом на основі машинного навчання - Шумілова, О. С. (My University, 2025)
У результаті роботи інтегровано сучасні методи машинного навчання для обробки текстових і візуальних запитів. Реалізовано мультимодальний інтерфейс для пошуку товарів за текстом і зображеннями. Впроваджено гібридну модель чат-бота на основі інтенційної логіки та генеративної LLM. Проведено тестування, яке показало точність розпізнавання намірів користувача понад 92% та релевантність пошуку за зображеннями понад 50% за косинусною метрикою. Результати підтверджують інноваційність і конкурентоспроможність системи на національному рівні.
Keywords: векторний пошук; інтернет-магазин; чат-бот