Пошукові процедури для систем керування виробничо-збутовими процесами - Бескоровайный, В. В.; Ахмад, Ф. Ф. (ДРУКАРНЯ МАДРИД, 2017)
Пошукові процедури для систем керування виробничо-збутовими процесами.
Keywords: пошукові процедури; процедури для систем керування; системи керування; керування виробничо-збутовими процесами