Дослідження моделей та методів прогнозування закупівлі товарів в магазині побутової техніки - Довбій, С. С. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є процес вибору критеріїв оцінки. Предметом дослідження є методи прогнозування закупівлі товарів. Головною метою науково-дослідної роботи є дослідження методів прогнозування та оцінка критеріїв, яка б дозволила обрати найкращий метод для прогнозування закупівель товарів. Для досягнення визначеної мети у кваліфікаційній роботі пропонується вирішити такі задачі: − проаналізувати існуючі методи прогнозування в галузі закупівель товарів; − визначити критерії оцінювання методів прогнозування; − провести дослідження моделі оцінювання методів прогнозування; − провести практичне застосування отриманих результатів кваліфікаційної роботи під час вирішення задачі дослідження методів прогнозування закупівель магазину побутової техніки.
Keywords: картка; кількісні методи; методи класифікації; методи прогнозування