Автоматизація тестування спеціалізованої комп'ютерної системи на основі вбудованих RFID-датчиків - Садкова, М. В. (My University, 2021)
Задачею кваліфікаційної роботи є вивчення та аналіз методів підвищення якості програмного забезпечення, як мануальним способом так і аналіз області автоматизації тестування, а також створення артефактів на основі тестового апаратного додатку безконтактної передачі даних. Метою проектування є створення тестової документації та програмного додатку для автоматизації тестування, аналіз методів підвищення якості апаратних та програмних пристроїв. Результатом кваліфікаційної роботи є розроблена програмна модель для використання під час тестування, автоматизації підвищення якості та ведення тестових артефактів з можливістю подальшого розвитку у рамках додавання користувацьких кастомних артефактів та роботи з сторонніми бібліотеками для автоматизації тестування.
Keywords: мануальне тестування; автоматизація тестування; QML; бездротова передача даних; RFID; вбудовані системи