Розробка методу аутентифікації користувача через голосове повідомлення - Зіміна, А. Р. (My University, 2020)
Об’єкт розробки – метод аутентифікаціЇ користувача через голосове повідомлення. Мета атестаційної роботи – розробка методу аутентифікаціЇ користувача через голосове повідомлення. Методи розробки – язик програмування Java, Java утиліта Simulink. Результати атестаційної роботи – метод аутентифікаціЇ користувача через голосове повідомлення.
Keywords: алгоритм dtw; аутентифікація; біометрія; мовна модель; розпізнавання голосу; фільтрація шуму; simulinmk