Оптимізація енерговитрат вбудованих систем із використанням машинного навчання - Плис, О. А. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є створення інтелектуальної системи керування енергоспоживанням на базі платформи Arduino з використанням Wi Fi модуля, яка за допомогою машинного навчання здатна адаптивно визначати періоди бездіяльності користувача та автоматизувати процес відключення передавача для мінімізації енерговитрат. У роботі виконано вибір та налаштування оптимального ML-алгоритму, реалізовано програмно-апаратний комплекс в середовищі симулятора WokWi.
Keywords: Arduino; керування енергоспоживанням; енергоспоживання