Дослідження моделей життєвого циклу артефактів в ІТ проектах процесного управління - Шуба, Д. І. (My University, 2023)
Дослідження, що проведені в роботі, базуються на використанні методів процес майнінгу проектів процесного управління за допомогою ILP Miner, Tree Miner; створення мереж Петрі (Petri nets) та Guard-Stage-Milestone моделей (GSM). На основі результатів виконаних досліджень підведено висновок щодо доречності визначення та використання моделей життєвих циклів артефактів, їх практичне використання та методи формування в проектах процесного управління, що вже мають журнали подій, які описують перебіг подій, їх характеристики та властивості, а також задіяні артефакти чи інші елементи системи
Keywords: артефакти; виявлення артефактів моделі життєвих циклів; життєвий цикл; проект процесного управління; процес майнінг