Екосистема книжкової індустрії у світі - Онищук, М. І. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Класичне поняття терміну "Екосистема" полягає в сукупності живих організмів, які пристосувалися до спільного проживання в живому середовищі існування, утворюють з ним єдине ціле. Однак з розвитком цифровізації, інформаційних технологій та появою штучного інтелекту з’являється нове тлумачення цього терміну.
Keywords: екосистема; книга