Розробка інформаційної системи пошуку і придбання авіаквитків - Рубашевська, І. О. (My University, 2022)
Об’єктом роботи є розробка інформаційної системи пошуку і придбання авіаквитків. Метою роботи є створення інформаційної системи для вибору клієнтом рейсу та видачі інформації про рейси за запитом клієнтів, яка має 2 рівня доступу: адміністратор та клієнт. Під час розробки інформаційної системи були використані: теорія проєктування реляційних баз даних на базі будування ER-моделі, основні принципи нормалізації реляційних баз даних, мова запитів SQL, CASE-засіб візуального проєктування даних ERwin, середовище розробки програмних систем MS Visual Studio, мова програмування C#.
Keywords: інформаційна система; реляційна база даних; нормалізація даних; модель «сутність – зв’язок»; мова запитів sql