Дослідження методів збільшення дальності тепловізійних систем - Патров, Д. О. (My University, 2019)
Об'єкт дослідження – процес взаємодії інфрачервоного випромінювання з елементами системи та середовищем. Предмет дослідження – методи обробки сигналів в тепловізійних системах. Мета роботи – підвищення дальності тепловізійних систем. Метод дослідження – аналіз літератури, аналіз подібних конструкцій, комп'ютерне моделювання та проектування. У дипломному проекті розглянуті типові тепловізійні системи їх основні характеристики та методи збільшення дальності дії епловізійних систем.
Keywords: тепловізійна система; інфрачервоне випромінювання; обробка сигналів