Інтелектуальна система моніторингу та аналізу показників при реабілітації спортсменів - Білич, Ю. Є. (My University, 2025)
Розроблена інтелектуальна система моніторингу та аналізу показників при реабілітації спортсменів на базі мікроконтролера ESP32 Було проведене дослідження та порівняння компонентів проекту, результатом якого є оптимальний вибір комплектації для створення прототипу. Була створена нейрона мережа для надання рекомендацій на основі отриманних данних. Створено мобільний застосунок для обробки інформації та надання результату користувачу. Було створено функціональну схему пристрою та розроблена програма для спідометру за допомогою мови С++ для отримання частоти сердцевого скорочення та відправки його до застосунку. Для реалізації проекту були використано: плата розробника ESP32, смартфон на базі Android, пульсометр MAX30102. Розроблена схема підключення усіх елементів до плати. В ході виконання роботи було зібрано та протестовано прототип.
Keywords: мікроконтролер; пульсометр