Дослідження методів та моделей ІТ-проєкта для обробки показників діагностики автомобіля - Кушнір, Р. О. (My University, 2024)
Метою дослідницької роботи є розробка методів та моделей ІТ-проєкту для обробки показників діагностики автомобіля. Методом дослідження виступає системний аналіз із використанням об'єктно-орієнтованого підходу. В рамках виконання роботи був проведений аналіз предметної області, розглянуті функціональні особливості існуючих рішень та специфіка підприємства, що надає послуги діагностики автомобілів. Проведений аналіз організаційної структури, описані вимоги до системи та сформульована постановка задачі. Також було обране технічне забезпечення для реалізації поставленої задачі. Сфера застосування дослідження охоплює ремонт автомобільного транспорту та надання послуг, пов'язаних з обробкою показників діагностики автомобілів
Keywords: діагностика автомобіля; обробка показників; ремонт автомобільного транспорту