Дослідження ефективності програмних засобів інформатизації мереж закладів харчування - Чан Мінь Дик (My University, 2025)
Об'єктом дослідження є процеси інформатизації мереж закладів харчування. Метою дослідження є аналіз існуючих інструментів для інформатизації, оцінка їхньої ефективності та вироблення рекомендацій щодо оптимізації роботи закладів харчування із використанням обраних інструментів. Методами дослідження є аналіз наукової інформації та літературних джерел. У результаті курсової роботи визначено найбільш ефективні програмні засоби для автоматизації та управління в закладах харчування, розроблено рекомендації щодо їхнього впровадження.
Keywords: харчування; заклад харчування