Застосування багатовимірного нео-фаззі нейрону для діагностування в медицині - Мірошниченко, Н. С.; Перова, І. Г. (НТУ "ХПІ", 2019)
В роботі розглянуто розподіл реальних медичних даних на діагнози для кожного з пацієнтів та розрахунок відсотку помилки при навчанні системи та при її тестуванні. Для розподілу медичних даних використано алгоритми навчання нео- фаззі мереж, на основі багатовимірного нео-фаззі нейрона. Так як медичні дані мають нелінійний розподіл, слід використовувати нейронні мережі з нелінійним розподілом даних.
Keywords: нео-фаззі нейрон багатовимірний; діагностування