Інтерактивна система моделювання та оптимізації режимів роботи компресорного цеху з урахуванням роботи системи автоматичного управління - Ієвлєва, С. М. (ХНУРЭ, 2012)
Розглядається актуальна задача розробки методу побудови стохастичної області допустимих режимів роботи компресорного цеху з урахуванням обраної стратегії системи автоматичного управління компресорного цеху газотранспортної системи.
Keywords: газотранспортна система