Спосіб мережної обробки інформації (32165) - Обод, І. І.; Козіна, О. А.; Маліх, К. О. (My University, 2008)
Спосіб мережної обробки інформації, який полягає в тому, що за допомогою систем спостереження, включених до мережі, приймають, обробляють та виявляють інформаційні сигнали, на основі міжперіодної обробки інформаційних сигналів проводять первинну обробку інформації, на основі міжоглядової обробки координатної інформації проводять вторинну обробку інформації та передають результати вторинної обробки інформації у центр мережної обробки інформації, який відрізняється тим, що формують єдину шкалу часу мережі систем спостереження, позначають часом результати вторинної обробки інформації, які передаються у центр мережної обробки інформації, та проводять вторинну обробку інформації за результатами вторинної обробки окремих систем спостереження, які входять у мережу.
Method for network information processing (32165)
пособ сетевой обработки информации (32165)
Keywords: повітряний об’єкт; обробка інформації; радіолокація