Порівняльна характеристика ознак різних видів інсульту за даними комп'ютерної та магнітно-резонансної томографії - Стукало, Х. І.; Аврунін, О. Г. (Кременчук, Україна, 2020)
Розглядається порівняльна характеристика ознак різних видів інсульту за даними комп'ютерної та магнітно-резонансної томографії
Keywords: інсульт; ішемічний; геморагічний; крововилив субарахноїдальний