Сумісна оптимізація обробки даних оглядових систем спостереження повітряного простору - Обод, А. І.; Штих, І. А.; Свид, І. В. (ОНАЗ, 2017)
Наводиться аналіз відомих методів поєднання даних оглядових систем спостереження повітряного простору на етапі третинної обробки та пропонується здійснювати поєднання даних в мережі систем спостереження на етапі сигнальних даних чи на етапі первинної обробки даних. Показано, що реалізація централізованої обробки сигнальних рішень та первинної обробки даних дозволяє здійснити сумісну оптимізацію обробки даних та підвищити показники якості інформаційного забезпечення користувачів системи контролю повітряного простору.
Keywords: оглядова система; обробка даних; система спостереження повітряного простору