Аналіз принципів побудови адаптивних систем автоматичного управління - Савченко, П. М. (ХНУРЕ, 2024)
В роботі проведений аналіз принципів побудови та особливостей роботи адаптивних систем автоматичного управління, розглянуті самоналаштовуючі пошукові та безпошукові системи автоматичного управління, їх переваги та недоліки.
Keywords: адаптивні системи; пошукові системи; автоматичне управління; безпошукові системи