Теоретико-організаційні аспекти формування команди проекту - Полозова, Т. В.; Прокопенко, В. Ю.; Гаджієва Саміра Анар кизи (ХНУРЕ, 2021)
У роботі наведено класифікацію проектних команд за змістом їх роботи та за чисельністю. Наведено умови ефективної роботи команди, ключові характеристики та принципи організації командної роботи.
DOI: 10.30837/978-966-659-336-1
Keywords: команда проекту; управління проектами; ормування команди проекту