Тема національного відродження у повісті «потерчата» В. Рутківського - Гарбар, М. А. (ХНУРЕ, 2020)
Актуальність дослідження повісті В. Рутківського «Потерчата» зумовлена як потребою у створенні об’єктивної картини літературного процесу в українській культурі початку ХХІ ст. та необхідністю всебічного вивчення творчості видатного українського письменника, так і важливістю більш детального аналізу твору, який можна вважати вершиною художньої майстерності автора.
Keywords: українська державність; українознавство