Алгоритм знаходження максимального потоку для управління комунікаційними режимами електричних мереж в системі «smart сity» - Ревенчук, І.; Чуприна, А. (ХНУРЕ, 2018)
В статті представлено підхід застосування Big Data для розумного міста. Цей підхід включає кілька простих систем автоматизації. На самому базовому рівні ці системи можуть бути не більше ніж рефлекторними агентами: агентами, які спостерігають навколишнє середовище та реагують відповідно до отриманої інформації. Smart city, що складається з таких простих рефлекторних агентів, може бути використане для спрощення життя своїх мешканців, для покращення комфорту та використання в системі управління електричною мережею завдяки алгоритму знаходження максимального потоку для управління комунікаційними режимами. The article presents way to apply big data for smart city. This approach includes few simple automation systems. At the most basic level, these systems could be no more than reflex agents: agents which observe the environment and react accordingly to the acquired information. A smart city constituted of such simple reflex agents can be exploited to simplify the life of its residents, to improve the comfort and used for electrical network management system via algorithm is to find through paths with positive flows from source to drain
Algorithm for Finding Maximum Flow for Managing Communication Modes of Electric Networks in the Smart City System
Keywords: smart city; big data; система управління електричною мережею; алгоритм максимального потоку; електрична мережа