Формування інформаційно-медійного контенту для PR-кампанії університету - Гончаренко, О. О. (My University, 2023)
Об'єкт дослідження – PR-кампанія університету. Предмет дослідження – застосування різних видів реклами та фактори формування інформаційно-медійного контенту для проведення PR-кампанії університету. Мета роботи – розробка алгоритму проведення PR-кампанії та впровадження інформаційно-медійного контенту в рекламних кампаніях університетів України. У роботі розібрано проаналізовано види реклами, рекламу в соціальних мережах та апаратно-програмні засоби для її створення, фактори формування інформаційно-медійного контенту задля забезпечення якісної рекламної кампанії та створення іміджу. Впроваджено та проаналізовано PR-кампанію для ХНУРЕ, а також розроблено алгоритм її проведення, базуючись на факторах формування інформативно-медійного контенту
Keywords: PR-кампанія університету; реклама; просування; айдентика; бренд; аудиторія; інформаційно-медійний контент