Афоризми Григорія Сковороди - Лобода, Д. А. (ХНУРЕ, 2022)
Автор розкриває світогляд видатного вченого, філософа Григорія Сковороди, а саме якою людиною він був, яких політичних та духовних принципів він дотримувався. Яку головну мету переслідував український філософ? Проаналізовано думки вченого та незламне бажання боротися за незалежність нашої України.
Keywords: Григорій Сковорода; філософ; власні думки; борець за українську незалежність