Архітектурні підходи для задачі динамічної обробки зображень - Бабуріна, Д. С.; Ревенчук, І. А. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є аналіз і порівняння різних архітектурних підходів для вирішення задачі динамічної обробки зображень. До таких підходів відносяться використання наступних сервісів AWS: Lambda, EC2 та S3 Object Lambda. Вони будуть розглянуті на прикладі типової задачі про інтернет-магазин, у якому представлено відносно велика кількість товарів. Інтернет-магазин є прикладом високонавантаженої системи.
Keywords: динамічна обробка зображень; інтернет-магазин