Модифікований квест-метод аналізу оверлейних мереж з невизначеною кількістю оверлеїв - Артьомов, С. В. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є модифікація квест-методу аналізу оверлейних мереж з динамічною структурою та невизначеною кількістю оверлеїв для оцінки рівня анонімності в мережі. У ході виконання атестаційної роботи було проаналізовано особливості побудови динамічних оверлейних мереж, розглянуто методи аналізу оверлейних мереж з невизначеною кількістю оверлеїв, зокрема контурний метод та методи, що використовуються в анонімних мережах, розроблено модифікований квест-метод аналізу оверлейних мереж з невизначеною кількістю оверлеїв, створено програмний продукт та проведено дослідження ефективності роботи системи аналізу оверлейних мереж з невизначеною кількістю оверлеїв.
Modified Quest Method for Analyzing of Overlay Networks With Overlay Undefined Number
Keywords: оверлейна мережа; анонімна мережа; квест-метод