Дослідження метрологічних характеристик електронного колориметра - Білинський, С. О. (My University, 2019)
Об’єктом дослідження являється дослідження кольора, його властивостей та програмного забезпечення для дослідження кольору. Метою роботи являється дослідження метрологічних характеристик електронного колориметра. В результаті було проведено аналіз властивостей кольору та визначення такої науки як колориметрія. Визначено методи дослідження кольору, як фізичними приладами, так і програмним забезпеченням для використання в різних промислових сферах.
Keywords: електронна колориметрія; колориметричні системи; діаграми кольоровості; випромінювання кольору