Дослідження моделей надання знань з метою організації керування в системі "Розумне ліжко "BedBest"" - Єлісєєва, М. С. (My University, 2019)
Метою роботи є дослідження моделей надання знань та розробка на їх основі моделей та методів для системи розумного ліжка Beddest. Методи розробки базуються на алгоритмах для обробки даних користувача та його минулого досвіду та на побудові оптимальних моделей стану розумного ліжка для забезпечення найліпшого відпочинку. У результаті роботи були досліджені моделі надання знань, розроблено модель керування розумним ліжком, та на їх основі розроблено програмну систему розумного ліжка Beddest
Keywords: інтернет речей; штучний інтелект; модель надання знань; продукційна модель; температура; кут нахилу; рівень твердості