Дослідження методів компенсації спотворень в звукових трактах - Тарусін, В. Ю. (My University, 2022)
В роботі вирішуються такі задачі: розроблюється методика вимірювання АЧХ досліджуваної системи озвучування; розроблюється програмне забезпечення для дослідження в середовищі MATLAB; визначається найкращий тип випробувальних сигналів для налаштування системи наскрізної еквалізації і необхідне частотне розрізнення фільтра компенсації; експериментально досліджуються можливості системи компенсаційної еквалізації, визначаються обмеження при їх застосуванні.
Keywords: акустичні характеристики; амплитудно-частотна характеристика; груповий час затримки; звуковий тракт; фазо-частотна характеристика; еквалізація