Класифікація загроз економічній безпеці суб’єктів господарювання - Білоусов, Є. М. (Право, 2015)
Стаття присвячена аналізу та дослідженню загроз економічній безпеці суб’єктів господарювання. Проаналізовано основні джерела виникнення загроз, їх класифікацію та поділ на певні групи, природу розвитку та основні види прояву. Розкрито основні засоби подолання, мінімізації та уникнення загроз економічній безпеці суб’єкта господарювання за сферою їх виявлення. // The article is devoted to the analysis and research of threats to economic security of business entities. The main sources of threats, their classification and division into certain groups, the nature of development and the main types of manifestation are analyzed. The main means of overcoming, minimization and avoidance of threats to economic security of the entity in their detection are revealed.
Keywords: економічна безпека суб’єкта господарювання; суб’єкт господарювання; економічне середовище; система забезпечення економічної безпеки підприємства; стратегія безпеки підприємства; economic security of an entity; economic entity; economic environment; system for ensuring an enterprise economic security system; security strategy of a business