Оптимальні декомпозиції багаторозрядних цілих чисел - Просолов, В. В.; Мельникова, О. А. (ВА ЗС АР; НТУ "ХПІ"; НАУ, ДП "ПДПРОНДІАВІАПРОМ"; УмЖ, 2021)
Метою доповіді є вивчення та вдосконалення методів n-кратної декомпозиції багаторозрядних числових значень. В роботі розглянуто існуючі методи швидкого піднесення до степеню по модулю, які використовуються в сучасних криптоалгоритмах та алгоритми однократного піднесення до степеню по модулю.
Keywords: криптосистема з відкритим ключем; однократне піднесення до степеню; багаторозрядні числа; алгоритми піднесення до степеню; n-кратна декомпозиція