Мобільний застосунок 3D-гри на основі рушія Unity - Закіпний, К. С. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка мобільного застосунку у вигляді тривимірної логічної гри з фіксованою камерою від першої особи, орієнтованої на платформу Android. У процесі реалізації проєкту було проведено аналіз предметної області та огляд існуючих аналогів у жанрі мобільних головоломок, визначено основні технічні та концептуальні вимоги до застосунку. Обґрунтовано вибір програмного забезпечення для розробки – від 3D-моделювання до реалізації в рушії Unity. Запропоновано алгоритм побудови ігрового процесу, що включає переміщення камери, взаємодію з об’єктами, систему інвентаря, анімації та звукові ефекти. Розроблено і реалізовано програмні модулі, що відповідають за керування камерою, обробку введення, відтворення анімацій, звуку, а також логіку предметів. У фінальній частині створено користувацький інтерфейс, реалізовано меню гри, екран налаштувань та механізми взаємодії з предметами. Проєкт адаптовано під мобільну платформу з урахуванням обмежень продуктивності.
Mobile 3D Game Application Based on the Unity Engine
Keywords: 3D-гра; тривимірна логічна гра; головоломка