Реформування державного регулювання ринків небанківських фінансових послуг - Гречко, О. О.; Манько, Д. О. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
Доповідь розкриває питання реформування державного регулювання ринку небанківських фінансових послуг, розкривається важливість інтеграції та гармонізації національного законодавства у сфері надання небанківських фінансових послуг до законодавства Європейського Союзу. Приділено увагу актуальному питанню ліквідації Національної комісії з фінансових послуг та розподілу її повноважень між Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку та Національним Банком України. // The report reveals the issues of reforming the state regulation of the nonbanking financial services market, reveals the importance of integrating and harmonizing national legislation in the field of providing non-banking financial services with the legislation of the European Union. Attention is paid to the current issue of liquidation of the National Financial Services Commission and the distribution of its powers between the National Securities and Stock Market Commission and the National Bank of Ukraine.
Keywords: реформування; державне регулювання; фінансові послуги; reform; state regulation; financial services