Перспективи розвитку Fintech в банківській сфері України - Рац, О. М. (ЦФЕНД, 2023)
Нинішня банківська сфера перебуває під впливом динамічного розвитку інформаційних технологій, та на цій основі постійного вдосконалення бізнес-моделей та концепцій функціонування, підвищення безпеки фінансових операцій. Дослідження присвячене виявленню сучасних тенденцій і напрямів розвитку фінансових технологій, а також визначенню основних шляхів активізації розвитку фінансових інновацій у вітчизняних банківських установах в умовах діджиталізації економіки.
Keywords: банк; банківський сектор України; Fintech; пандемія COVID-19; збройна агресія; ринок фінансових технологій