До проблем правового регулювання інноваційної сфери - Іванова, К. Ю. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2019)
У роботі проаналізовано загальні проблеми правового регулювання інноваційної сфери. Досліджено сучасну нормативну базу з огляду правового регулювання даної тематики, розглянуто зарубіжний досвід та тенденції розвитку інноваційної сфери.
Keywords: інноваційна сфера; інноваційна діяльність