Теоретичні підходи до антикризового управління підприємством - Полозова, Т. В.; Іщенко, А. Є. (ХНУРЕ, 2016)
Вибір антикризового управління залежить від особливостей функціонування підприємства і є необхідним в умовах ринкової економіки. Інформативне забезпечення оцінки кризового стану є положення підприємства на ринку та його основні економічні показники діяльності. На основі цих даних можна проаналізувати та виявити можливість кризового становища. Crisis management now is a system of management, which is complex and aimed at preventing and eliminating adverse effects of its activities. This is done by developing and implementing the company special events that are strategic and can remove temporary obstacles to preserve and strengthen market position.
Keywords: антикризове управління; оцінка кризового стану; напрями антикризового управління