Система вимірювання та аналізу акустичних характеристик приміщень - Шевченко, П. Д. (My University, 2019)
В атестаційній роботі виконано аналіз характеристик звукових сигналів і акустичних параметрів приміщень, розроблена методика вимірювань. Розроблена і розрахована конфігурація апаратної частини системи, обґрунтовано вибір її складових частин. Розроблено пакет програм в середовищі MATLAB для генерації і запису випробувальних сигналів, а також для обчислення акустичних характеристик приміщення: імпульсної характеристики, АЧХ, ФЧХ. Проведено експериментальні дослідження і виконано налагодження програмного пакету. Визначено практичні можливості та обмеження лабораторної системи
Keywords: акустичні характеристики; АЧХ; звукова карта; вимірювальна система; імпульсна характеристика; підсилювач; ФЧХ