Дослідження процесу реалізації децентралізованих застосунків (DApps) в iGaming на основі технології блокчейн - Загородній, Д. А. (My University, 2024)
Мета роботи – детальний аналіз і вивчення процесу реалізації децентралізованих застосунків (DApps) в галузі ігор (iGaming) на основі технології блокчейн, охоплюючи технічні, економічні, соціальні та правові аспекти. Результат роботи – глибокий аналіз інтеграції DApps в галузь iGaming на блокчейні, з фокусом на технічних, економічних, соціальних і правових викликах та перспективах. Робота служить основою для подальших досліджень та розвитку цієї інноваційної області.
Keywords: DApps; блокчейн