Створення вебсайту за допомогою Wordpress - Кутя, Б. С. (My University, 2024)
Об'єкт дослідження – створення вебсайту на базі WordPress. Мета роботи – створення інтернет магазину на базі WordPress та плагіну WooCommerce для замовника “ShinaHub”. Розроблено вебсайт на основі технологій HTML5, CSS3, JavaScript, PHP. Створено всі шаблони сторінок, наповнили вебсайт контентом. Розроблено фільтр на головній сторінки, для пошуку товарів по заданим параметрами, а також кастомний кошик, який відображає товари, які додані до нього, кількість їх, та загальну суму товарів. Розроблено плагін, який додає та оновлює вже існуючі товари в базі даних. Отримано повністю функціонуючий вебсайт, який готовий до переїзду до хостингу
Keywords: хостинг; вебсайт на базі WordPress