Механізм збутової діяльності підприємства в умовах розширення зовнішньоекономічної діяльності - Євтушенко, В. А.; Корабельський, С. О. (Publishing House “ACCESS PRESS”, 2020)
Робота присвячена дослідженню проблеми реформування вищої юридичної освіти як складової вищої освіти, її змістового наповнення, а також забезпечення якості освіти. Обґрунтовується висновок щодо необхідності перегляду парадигми змісту вищої юридичної освіти, націленні її на розвиток розумових здібностей і критичного мислення студента, вміння застосовувати знання для ефективного правового захисту законних інтересів громадян.
Keywords: вища освіта; юридична освіта