Особливості технології доповненої реальності - Мажара, А. Є. (ХНУРЕ, 2021)
В статті розглянуто, що собою представляє доповнена реальність, що входить до неї та існуючі типи доповненої реальності. Також, було розглянуто, як ця технологія впливає на навчання та вирішення задач на виробництві.
Keywords: доповнена реальність; тривимірний простір; віртуальна реальність; САПР