Розробка інтелектуального агента для торговельних операцій - Климчук, А. А. (My University, 2025)
Роботу присвячено розробці інтелектуального агента для автоматизованої торгівлі криптовалютами на основі комбінування методів технічного аналізу та машинного навчання. У вступній частині представлено історичний огляд розвитку торгових систем та проведено порівняльний аналіз ручного та автоматизованого трейдингу. На основі сучасних досліджень обґрунтовано переваги алгоритмічних підходів: висока швидкодія й відсутність емоційного чинника.
Keywords: автоматизована торгівля; інтелектуальний агент; управління ризиком; криптовалюта